Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Thursday, 4-Mar-2010 08:45
Happy Birthday Wawa...
Salam 1 Malaysia....
Bersua kembali kita...
Ok.. kali ni N3 pasal birthday lagi... heheh thn ni 3x aku sambut birthday... tp ni bkn sambutan birthday aku... wehhh melampau weh... ni dah bulan 3 kalau bulan 1 tu boleh la ... ekekekee

Sambutan birthday untuk sahabat baik aku ni Wawa... birthday Wawa 13 Feb. tp kami celebrate seminggu selepas itu 20 Feb. 2010.... sbb apa x sambut 13 Feb.? sbbnya time tu cuti CNY, cuti panjang, so memasing dah ada plan... aku sendri pun dh 2/3 kali dikoling2 mak ayah di kampung tya balik x cuti CNY ni... so terpaksa la postpone ke minggu depannya.... tp x kisah la... yang penting semua happy... Wawa sendiri pun nak celebrate ngan famili dia di kampung.... x de surprise2 sbb dia ni bijak menghidu plan.. hehehehe so just makan2 & posing2...

Bertempat di Subak Restaurant, Bukit Lanjan area damansara, dress code: suka hati tp kaler hijau... so memasing menghijaukan lg la tempat ni... makanan mabeles sedap... aku x tau apa nama2 makanan, yang aku tau makan je la... ekekekeke...

Ok la layan ini gambar ye....













*********************************************************************************************************************
*********************************************************************************************************************

Penerima award kali ni dicopot oleh Puan Azue kita... hehehe Tahniah.. Tahniah... kak azue... mai ambik award ni gantungkan kat FP akak yang sesama x berapdet tu ekekekeke jangan maraaa aaa.... TQ kak...


© Pidgin Technologies Ltd. 2016