Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Wednesday, 10-Mar-2010 12:35
Gather2 dgn Ika & Ita @ JB
Salam Sahabat2 alam siberku....
Diharap kalian sihat la ye... skang musim x menentu cam di KL kejap panas kejap ujan...
ada tempat2 lak kemarau x ujan2... adehhhh x tahan panas seh....
skang ni memang paneh menggigit... even ujan turun pun still bahang.... tp alhamdulillah aku masih sihat.... somi aku pun sihat... & aku pun harap kawan2 aku pun sihat....

Apa la yang aku dok bebel ni.... ok straight to the point... kali ni aku nak tepek lak picas2 aku masa dok berdating ngan Ika & Ita di JB....

Balik dr kenuri kawin kawan aku kat kota tinggi, kitorang terus ke JB, nak overnight kat sana sbb esoknya kitorang nak hantar adik ipar aku @ adik somi aku le... dia dpt praktikal ngajar kat Sek. Men. Ulu Tiram, & dpt umah sewa kat Taman Saujana... tp masalahnya tuan umah sewa tu hanya benarkan diorang masuk lepas zohor ari ahad... nak x nak kena la stay semalam... so kitorang choose JB sbb aku nak dating ngan Ita & Ika, lgpun JB byk hotel & x jauh gak dr tempat yg kitorang nak p esoknya...

1st time nak bertentang mata ngan diorang ni...
So bincang punya bincang akhirnya diorang decide nak jumpa kat Restoran Singgah Selalu berhadapan dengan Danga Bay... kitorang OK je... sib baik senang cari... mlm sabtu tu kitorang dah ronda2 Danga Bay.... so dah nampak la restoran tu... lgpun adik ipar aku ni pnh 3 thn menetap di JB so dia la penunjuk arah... so x sesat2 lah.... :-D :-D :-D

Memula sampai tgk Ita & co dah ada... peluk cium lebih kurang, pehtu kitorang ambik makanan... time nak kuar ambik makanan tu Ika & co lak sampai... so maka ini la dia pertemuan manis kami... Ika & Fahmi TQ ye sbb belanja kitorang... Ita & Razif TQ Kek lapis sarawak yg sedap tu... x dan nak snap gambaq habis dlm kete kek tu... ekekeke.....

Lepas makan kitorang decide nak berposing kat Danga Bay lak... memang cantik tempat ni... walaupun panas terik x menghalang semangat mak2 dara ni nak berposing... hehehehe & bapak2 yang setia menjadi fotografer... hehehe... so layan je la...gambar2 kitorang je... gambo2 adik2 ipar aku x de dlm ni sbb x dpt kelulusan Ketua Pengarah FINAS... LOL LOL LOL

















© Pidgin Technologies Ltd. 2016